Bli medlem

Välj månads- eller årsmedlemskap och få direkt tillgång till alla klasser och funktioner. Du kan ändra eller avsluta ditt medlemskap när du vill.

Detta ingår

  • Introduktionskurs
  • 2 nya klasser/vecka
  • 350+ klasser (5-60min)
  • Månadens korta - för dig med lite tid
  • Välj klass efter problemområde
  • Spara dina favoriter
  • Använd friskvårdsbidrag
  • 10% rabatt i webbshoppen

Logga in

Glömt lösenordet?
Har du inget konto? Bli medlem

Glömt lösenord

Om du glömt bort ditt lösenord, ange din e-postadress nedan och klicka på "Återställ lösenord" så kommer en återställningslänk att skickas till dig.

Har du inget konto? Bli medlem

Du har inga produkter i varukorgen.

Gå till kassan
Påminnelser

Påminnelser

Påminnelser skickas 1 timme före eventets starttid till den e-post du har registrerat för ditt konto.

Ställ en fråga

Ställ en fråga till nästa Q&A

Svaren kommer att besvaras under live-eventet. Du får också ett svar tillbaka till den e-post som är registrerat för ditt konto.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Gillar inte klassen eller får negativ förändring.

Gillar inte klassen:

Ingen fara, alla klasser är inte för alla. Men se upp för fällan att det kanske är så att du inte gillar klassen för att en övning känns svår eller jobbig att utföra. Ibland är det faktiskt så att de övningar som man har mest motstånd till är de övningar man behöver som mest. Om du misstänker att detta är fallet skulle jag rekommendera att göra klassen i ytterligare 2-3 veckor innan du går vidare till nästa klass.

Får du mer ont/obehag av klassen?

Om du får mer ont, trots att du tar i mindre, innebär det troligast att din kropp inte är redo för dessa övningarna ännu. Det innebär att din kropp, i det skick den är i just nu, inte kan jobba rätt utan kompenserar och jobbar med fel muskler. Vid kompensation skapas mer spänningar och ökad belastning istället för tvärt om. Ju längre du tränar online ju fler klasser kommer du att få en positiv effekt av – testa en annan klass för att hitta en klass som passar bättre för din kropp just nu.

Tips: Skriv gärna ned varför du inte gillade klassen och testa klassen igen efter några veckor. Det är alltid intressant att se hur kroppen förändras. Det är inte allt för ovanligt att en klass som inte alls funkade till en början kan bli en favorit i framtiden.