Bli medlem

Välj månads- eller årsmedlemskap och få direkt tillgång till alla klasser och funktioner. Du kan ändra eller avsluta ditt medlemskap när du vill.

Detta ingår

  • Introduktionskurs
  • 2 nya klasser/vecka
  • 350+ klasser (5-60min)
  • Månadens korta - för dig med lite tid
  • Välj klass efter problemområde
  • Spara dina favoriter
  • Använd friskvårdsbidrag
  • 10% rabatt i webbshoppen

Logga in

Glömt lösenordet?
Har du inget konto? Bli medlem

Glömt lösenord

Om du glömt bort ditt lösenord, ange din e-postadress nedan och klicka på "Återställ lösenord" så kommer en återställningslänk att skickas till dig.

Har du inget konto? Bli medlem

Du har inga produkter i varukorgen.

Gå till kassan
Påminnelser

Påminnelser

Påminnelser skickas 1 timme före eventets starttid till den e-post du har registrerat för ditt konto.

Ställ en fråga

Ställ en fråga till nästa Q&A

Svaren kommer att besvaras under live-eventet. Du får också ett svar tillbaka till den e-post som är registrerat för ditt konto.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur går en privat session till?

Efter du köpt din privata session (1500 kr) kommer du att få fylla i ett frågeformulär och skicka in bilder på din hållning/funktion (www.posturalyoga.se/foto) till info@posturalyoga.se. Här startar själva sessionen med att jag först går igenom dina svar och dina bilder, planerar vårt möte, ritar sträck och pilar i dina bilder så att vi kan gå igenom din hållning och hur jag ser sambandet mellan din hållning/funktion och de problem du har. Under själva mötet (30 min via zoom eller google meet) så kommer du att få göra några tester och prova på övningar så att jag efter vårt möte kan sätta mig ner och hitta den klass som passar just dig allra bäst. Jag har över 400 olika klasser att välja på, men skulle jag ändå inte hitta en perfekt så spelar jag in en ny klass just för dig. Efter 4-8 veckor skickar du nya bilder till mig och jag ger dig en kort feedback via mail. Allt detta ingår i en session. Härifrån kan du välja om du vill köpa en ny session och då är det samma process igen. Dvs att du fyller i ett nytt formulär, jag ritar sträck i dina före och efterbilder och förbereder vårt möte osv.

Du kan läsa mer och beställa tid här.