Bli medlem

Välj månads- eller årsmedlemskap och få direkt tillgång till alla klasser och funktioner. Du kan ändra eller avsluta ditt medlemskap när du vill.

Detta ingår

  • Introduktionskurs
  • 2 nya klasser/vecka
  • 350+ klasser (5-60min)
  • Månadens korta - för dig med lite tid
  • Välj klass efter problemområde
  • Spara dina favoriter
  • Använd friskvårdsbidrag
  • 10% rabatt i webbshoppen

Logga in

Glömt lösenordet?
Har du inget konto? Bli medlem

Glömt lösenord

Om du glömt bort ditt lösenord, ange din e-postadress nedan och klicka på "Återställ lösenord" så kommer en återställningslänk att skickas till dig.

Har du inget konto? Bli medlem

Inga produkter i varukorgen.

Gå till kassan
Påminnelser
.

Ställ en fråga

Inskickade frågor besvaras under våra Q&A (frågor och svar) som hålls för medlemmar en gång varje månad.

*” anger obligatoriska fält

Valfritt (för eventuella svar eller kompletteringar)
Hidden
Viktigt!
Tekniska frågor och medlemsfrågor ställs inte här utan mailas direkt till info@posturalyoga.se.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Få full tillgång

Bli betalande medlem och få obegränsad tillgång till alla videor och funktioner!

Bli medlem

Redan medlem? Logga in

Favorit i repris: Utmaning för löpare i 2 block

· 17, 22, 40 min

Favorit i repris från 20220901. Ett bra pass för dig som löper, springer eller går mycket. Med andra ord så är detta en bra klass för väldigt många. Får du igång rätt rörelsemönster när du går och springer så stärker du din hållningen i varje steg du tar istället för att stärka dina kompensationer. Eftersom vi tar ca 1,5-3 miljoner steg per år så blir skillnaden otroligt stor om du stärker din hållning för varje steg du tar istället för tvärt om. Dessutom minskar du risk för skador och slitage om du går och springer på rätt sätt. Hoppa på denna utmaning!

Utmaning: Gör block 1 och 2 varannan gång (ca 4 ggr/vecka) under 3-4 veckor och se om du kan märka skillnad i ditt spring- eller gångsteg! Du kan såklart göra hela klassen i ett svep med. Kommentera gärna hur det känns när du gjort klassen en gång och sen hur det känns när du gjort klassen några gånger.

Block 1 start 03:28 (17 min) jobbar lite mer på att få igång höftseperationen och stelheter som blir om man är backhoppare eller springer med utåtroterade fötter så att hållningssystemet kan koppla på och du får förutsättning att börja jobba korrekt i ditt löpsteg (eller gångsteg)
Block 1 start 20:20 (21 eller 23 min) jobbar lite mer på att släppa stelheter i baksidan och lår så att du kan ha en neutral svank när du löper och sprina med rätt muskler och fullaktivering i säte. För om ljumskarna (musklerna på framsidan av höften) är starka nog och höften inte är i neutral position (bakåt eller framåt tippad) så kommer du inte få ut max kapacitet av sätet.

Typ av klass

Nivå