Bli medlem

Välj månads- eller årsmedlemskap och få direkt tillgång till alla klasser och funktioner. Du kan ändra eller avsluta ditt medlemskap när du vill.

Detta ingår

 • Introduktionskurs
 • 2 nya klasser/vecka
 • 350+ klasser (5-60min)
 • Månadens korta - för dig med lite tid
 • Välj klass efter problemområde
 • Spara dina favoriter
 • Använd friskvårdsbidrag
 • 10% rabatt i webbshoppen

Logga in

Glömt lösenordet?
Har du inget konto? Bli medlem

Glömt lösenord

Om du glömt bort ditt lösenord, ange din e-postadress nedan och klicka på "Återställ lösenord" så kommer en återställningslänk att skickas till dig.

Har du inget konto? Bli medlem

Du har inga produkter i varukorgen.

Gå till kassan
Påminnelser

Påminnelser

Påminnelser skickas 1 timme före eventets starttid till den e-post du har registrerat för ditt konto.

Ställ en fråga

Ställ en fråga till nästa Q&A

Svaren kommer att besvaras under live-eventet. Du får också ett svar tillbaka till den e-post som är registrerat för ditt konto.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Testa första månaden för 75 kr

Få första månaden för 75kr!

Ange rabattkod: Egentid

Ord. pris 149kr / mån
Erbjudandet gäller alla nya kunder 29 juni t.o.m. 5 juli 2022.

Detta ingår
 • Introduktionskurs
 • 2 nya klasser/vecka
 • 350+ klasser (5-60min)
 • Månadens korta – för dig med lite tid
 • Välj klass efter problemområde
 • Spara dina favoriter
 • Använd friskvårdsbidrag
 • 10% rabatt i webbshoppen

Det är aldrig för sent att förbättra din hållning – många märker skillnad redan efter en månad.

Till vänster ser du en bild på mig från 2015, precis innan jag började med Postural Yoga, och en bild på mig nu.

Har du dålig hållning?

Det är omöjligt att känna alla sina obalanser och snedställningar eftersom vi tillslut blir van med att var sned. Ta därför foton på din hållning/funktion för att upptäcka vilka obalanser just du har men också för att få ytterligare ett verktyg att följa din utveckling allt eftersom du tränar med mig.

Vanliga frågor

Du hittar mina utmaningar i videoarkivet under filtreringen ”Utmaningar”.
Klicka här för att se alla mina utmaningar.

Klicka här för att komma till kassan. Fyll i rabattkoden: Egentid för att få din första månad för 75 kr. Därefter kostar det 149 kr/månad (99 kr/mån för 65+, studenter och sjukskrivna). Du kan enkelt avsluta ditt konto när du vill – vi har inga bindningstider.

Du kommer kunna uppleva en rad olika effekter av att träna Postural Yoga, så som:

 • Bättre hållning
 • Lätthetskänsla
 • Minskad smärta
 • Sover bättre
 • Vaknar mindre stel
 • Andas lättare/friare
 • Lugnare
 • Känner dig stabilare
 • Bättre rörlighet
 • Ökad stabilitet
 • Mer energi
 • Rör dig lättare/bättre

Vilka effekter just du upplever av Postural Yoga beror dock på vilka obalanser som du har i din kropp. Till en början kan effekten upplevas som kortvarig, men allt eftersom kommer effekten stanna kvar längre – för att till slut bli ditt nya normaltillstånd.

När du har varit i obalans en längre tid (för många i åratal) så kommer det att ta tid att programmera om kroppen att göra rätt.

Du ska inte behöva tänka ”sträck på dig” utan rätt hållning och funktion ska komma naturligt, av sig självt utan att du tänker på det. Ju oftare du kan påminna kroppen de första 4-6 månaderna, desto snabbare och mer hållbart resultat kommer du att få.

Bibehåll och stärk din hållning:
1-2 klasser/vecka
Bestående förändringar på sikt:
2-3 klasser/vecka
För snabbare resultat:
4-7 klasser/vecka

När du har blivit smärtfri eller nått ditt mål räcker det, för de allra flesta, att påminna kroppen 1-2 ggr/vecka.

Läs mer om hur du lägger upp din träning.

Nej det måste du inte. Du kan direkt komma igång med saker som du redan har hemma. Så som böcker, lådor, skärp och kuddar. Vill du kan du köpa till något av våra startkit i vår webbutik. Här hittar du mina egna mattor, block och bälten som jag rekommenderar för Postural Yoga.

Du kommer att behöva:

 • En yogamatta (något mjukt att ligga på)
 • Ett yogablock (eller en kudde)
 • Två yogablock (två lika höga föremål, tex böcker)
 • Ett yoga strap (vanligt skärp – ej elastiskt)
 • En vägg att göra övningar mot
 • En Pall/stol
 • Ett par strumpor

För varje klass kommer det att stå vad du behvöer för att vara med på varje klass.

Matta
1-2 block
Bälte
Vägg
Stol/pall
Strumpor

Du kan yoga när du vill och utöver våra liveklasser kan du välj mellan hundratals olika klasser och spara dina favoriter i videoarkivet.

Det finns ingen bindningstid på våra abonnemang, så du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Vi skickar även ut en påminnelse via mejl några dagar innan din första månad löper ut (se bara till att klicka i att du vill ha mejl från oss)

Medlemskapet fortsätter automatiskt tills du väljer att säga upp det. Månadskostnaden dras automatiskt samma datum varje månad.

Vi har varken bindningstider eller uppsägningstider och du kan enkelt säga upp ditt medlemskap när du vill.

Som betalande medlem kan du se alla våra event och klasser när du vill och hur många gånger du vill i videoarkivet. Är du inte medlem så sänder jag eventet i repris vid två tillfällen. Du anmäler dig till repriserna här.

Postural Yoga är en träningsform som skapades 2015 av Rebecca Reis. Träningsformen har vuxit fram bland annat från Postural Terapi/träning, NeuroKinetic Therapy, Kinesiologi och Yoga men även av andra läror. Läs mer här

Ett vanligt medlemskap kostar 149 kronor i månaden (99 kr/månad för studenter, personer med sjukintyg och alla över 65 år). Månadskostnaden dras automatiskt samma datum varje månad.

Du kan även välja att betala årsvis, då kostar det istället 1499 kronor per år. Du får alltså två månader gratis!

Vi har varken bindningstider eller uppsägningstider och du kan enkelt säga upp ditt medlemskap när du vill.

Resultat från medlemmar

2 månader med Postural Yoga

Två månader med Postural Yoga har verkligen gett effekt. Såg och kände stor skillnad redan efter fyra dagar. Vissa av de besvär jag haft i kroppen sen typ 2006 är borta eller kraftigt reducerade.

Bäst av allt är att det är inte ens jobbigt. Har inte haft tråkigt en enda stund.

Läs mer
2 månader med Postural Yoga

Två månader med Postural Yoga har verkligen gett effekt. Såg och kände stor skillnad redan efter fyra dagar.

Vissa av de besvär jag haft i kroppen sen typ 2006 är borta eller kraftigt reducerade. Min nacke som ofta fallit åt höger är mer rak, knäna pekar mer framåt, jag får äntligen ett flöde i andetaget HELA vägen från mage, bröstkorg, rygg och upp till nacken, jag märker hur jag är mer jordad, mer rörlig, känner mig längre och ståtligare, gladare, vaknar utan minsta stelhet, mindre kroppsliga stelheter, mer styrka och ork, mer energi och flöde, slipper konstant tänka på att sitta rätt eller hålla upp ryggen/nacken- nu kommer det naturligt, sneda byxor (som jag trott varit felsydda) sitter plötsligt rakt, mer öppen i bröstkorg, minskade ländryggsbesvär, mindre skör nacke, mer utåtroterade axlar, minskad gamnacke, fötter mer rakt pekande framåt och mycket mycket annat.

Bäst av allt är att det är inte ens jobbigt. Har inte haft tråkigt en enda stund. Upplägget passar mig perfekt där jag är i livet just nu. Onlinevideor där jag kan välja inriktning eller längd efter dagsskick och lust.

Frida Lindqvist
Vällingby

Lyfte armen upp för första gången på 9 år!

Eva levde med kronisk smärta i höger axel sedan 9 år och kunde inte lyfta armen högre än på vänstra bilden när hon hittade Postural Yoga.

Redan efter 2 veckor online kunde hon gå rak i ryggen utan att kämpa ned axlarna och på första individuella sessionen lyfte hon armen upp för första gången på 9 år!

Läs mer
Lyfte armen upp för första gången på 9 år!

Jag har i 9 års tid haft kronisk smärta i höger axel. 2 senor var avslitna, andra trasiga, och hösten 2018 fick jag äntligen min operation. Långa bicepssenan hittades inte eftersom det var så länge sedan skadan skedde.

Många år av läkarbesök, sjukgymnastik, kortisonsprutor och antiinflammatoriska läkemedel föregick operationen. Rotator cuff syndrom var diagnosen. Höger arm har inte kunnat lyftas åt sidan, uppåt eller bakåt. Efter rehab konstaterades ”frozen shoulder” eftersom armen inte ens kunde streckas med yttre tryck. Min hållning var då totalkollapsad efter alla år av smärta. Axlarna var höjda och framskjutna, och ryggen krum.

Våren -19 ringde en kompis och ville att jag skulle prova Postural Yoga. Hon hade varit på föreläsning med dig, Rebecca. Jag anmälde mig på hemsidan för att testa en månad. Tänkte att det ju inte kunde bli sämre.

Efter 2 veckor av online-yoga började jag gå med rak rygg, utan att kämpa bak och ner axlarna. Det kändes som om jag hittat en punkt vid bröstbenet, som vinklade överkroppen uppåt, utan att jag överkompenserade i svanken som tidigare.

Efter semestern såg jag att Rebecca Reis skulle till Östersund, och jag bokade en tid, samt gick på föreläsningen. Det är några veckor sedan nu, och min hjärna har fortfarande svårt att hantera förändringen. Efter en otroligt proffsig scanning av min kropp så ber du mig att höja armarna ut åt sidan. Jag lyckas krångla upp högerarmen en bit, medan vänstern pekar mot taket. Därefter ber du mig att ställa mig med tårna ihop, sträckta knän, och göra samma sak. I total misstro finner jag mig stående med båda armarna mot taket. Det är mer än 9 år sedan sist. Du påstår att problemet sitter i höften, och behandlar mig, samt låter mig göra några övningar. När jag lämnar behandlingsrummet gör jag det med tårarna rinnande, och med spontana skratt hela vägen hem. Jag kan sträcka båda armarna mot taket, även med fötterna i normal position.

Idag kan jag gå och sitta, i stolt hållning, utan att musklerna kämpar. Varje morgon testar jag om jag drömt, eller om jag kan sträcka upp höger arm. Jag kan borsta min 180 cm höga häst, sadla, och rida i lodrät sits, vilket jag inte kunnat på många år. Jag har fått mitt liv tillbaka, och är otroligt tacksam, och lycklig.

Övningarna som jag fått av dig Rebecca är något som jag kan längta till under dagen. Jag måste fortfarande träna upp musklerna i armen, men blir starkare för varje dag. Det finns inte riktigt ord för att beskriva det som hänt. Jag är så oerhört tacksam.

Eva Malmsten, 58 år
Östersund

5 veckor med Postural Yoga

Redan efter första passet kände
jag skillnad i kroppen och efter två veckor såg jag en STOR skillnad på de
foton jag tagit av mig själv i profil, helt fantastiskt!

Postural Yoga med Rebecca är helt fantastiskt! Så skönt för min kropp. Jag har tränat ca 5 dagar i veckan i 5 veckor nu! Jag vet, kan knappt tro det själv! Men det är sant.

Läs mer
5 veckor med Postural Yoga

Har tidigare testat postural träning efter ett tidningsurklipp. Blev nyfiken på Postural Yoga.
Har fysiska jobb och har behövt gått oftare o oftare till kiropraktor. Vill hitta mer naturliga former att bibehålla min rörlighet. Tycker jag

Redan efter första passet kände jag skillnad i kroppen och efter två veckor såg jag en STOR skillnad på de foton jag tagit av mig själv i profil, helt fantastiskt!

I över fem år har jag försökt komma igång att träna utan att lyckas, för att jag inte hittat rätt träningsform, eller för att det inte gett resultat tillräckligt snabbt så att jag har tröttnat och gett upp o.s.v. Men nu har jag äntligen hittat min grej!

Postural Yoga med Rebecca är helt fantastiskt! Så skönt för min kropp. Jag har tränat ca 5 dagar i veckan i 5 veckor nu! Jag vet, kan knappt tro det själv! Men det är sant.

Under de första två veckorna tränade jag inte överkroppen alls. Diverse muskler i nedre delen av kroppen har fått jobba istället, så att min onda rygg och nacke har fått slappna av och vila, och gör inte alls ont längre! Och ändå var det just överkroppen jag både såg och kände störst skillnad i!

Är så tacksam att jag hittat hit!

Frida Öhrman
Eskilstuna