Bli medlem

Välj månads- eller årsmedlemskap och få direkt tillgång till alla klasser och funktioner. Du kan ändra eller avsluta ditt medlemskap när du vill.

Detta ingår

  • Introduktionskurs
  • 2 nya klasser/vecka
  • 350+ klasser (5-60min)
  • Månadens korta - för dig med lite tid
  • Välj klass efter problemområde
  • Spara dina favoriter
  • Använd friskvårdsbidrag
  • 10% rabatt i webbshoppen

Logga in

Glömt lösenordet?
Har du inget konto? Bli medlem

Glömt lösenord

Om du glömt bort ditt lösenord, ange din e-postadress nedan och klicka på "Återställ lösenord" så kommer en återställningslänk att skickas till dig.

Har du inget konto? Bli medlem

Du har inga produkter i varukorgen.

Gå till kassan
Påminnelser

Påminnelser

.

Ställ en fråga till nästa Q&A

Svaren kommer att besvaras under live-eventet. Du får också ett svar tillbaka till den e-post som är registrerat för ditt konto.

*” anger obligatoriska fält

Valfritt (för eventuella svar eller kompletteringar)
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka

Privat session

Vill du få personlig hjälp? Det är ibland svårt att analysera sin hållning och veta vilka pass som man ska fokusera extra mycket på. Utifrån din hållning, dina problem och din målsättning väljer jag ut den klass som passar just din kropp extra bra.

En privat session kostar 1500 kr.

Inför sessionen Online:
Se till att ha kameran vinklad mot dig så att hela du syns i bild (även fötterna).
Trådlösa hörlurar/headset är att föredra.
Plocka fram 2 block (eller lika höga föremål ca 10-30 cm), ett block (eller kudde), en stol, fri vägg bakom dig och ett bälte (ej elastiskt).
Välj kläder så att både knän och axlar syns/kan göras synliga (åtsittande tights, shorts, linne, åtsittande T-shirt funkar utmärkt).
När du bokat din session får du ett bekräftelse mail med ett frågeformulär som du ska läsa igenom och fylla i inför vår session.
Maila in dessa foton på din hållning senast dagen innan din bokade tid.

Inför sessionen Örnsköldsvik:
Adress: Vikingahöjden 1B, en trappa upp. Parkera gratis på gården.
När du bokat din session får du ett bekräftelse mail med ett frågeformulär som du ska läsa igenom och fylla i inför vår session.
Välj kläder så att både knän och axlar syns/kan göras synliga (åtsittande tights, shorts, linne, åtsittande T-shirt funkar utmärkt).
Jag tar dina foton när du är på plats (där av 15 minuter extra tid när du bokar din tid på plats i Örnskäldsvik).


Efter du köpt din privata session (1500 kr) kommer du att få fylla i ett frågeformulär och skicka in bilder på din hållning/funktion (www.posturalyoga.se/foto) till info@posturalyoga.se. Här startar själva sessionen med att jag först går igenom dina svar och dina bilder, planerar vårt möte, ritar sträck och pilar i dina bilder så att vi kan gå igenom din hållning och hur jag ser sambandet mellan din hållning/funktion och de problem du har. Under själva mötet (30 min via zoom eller google meet) så kommer du att få göra några tester och prova på övningar så att jag efter vårt möte kan sätta mig ner och hitta den klass som passar just dig allra bäst. Jag har över 400 olika klasser att välja på, men skulle jag ändå inte hitta en perfekt så spelar jag in en ny klass just för dig. Jag mailar dig klassen och du får prova klassen. Har du några frågor eller funderingar så ingår även en ”15 min hjälptid” inom 4 veckor. Efter 6-8 veckor skickar du nya bilder till mig och jag ger dig en kort feedback via mail. Allt detta ingår i en session. Härifrån kan du välja om du vill köpa en ny session och då är det samma process igen. Dvs att du fyller i ett nytt formulär, jag ritar sträck i dina före och efterbilder och förbereder vårt möte, väljer ut nya klasser etc.

Du kan läsa mer och beställa tid här.

Boka Privat tid

Här kan du boka din privata session direkt. Observera att bokningen sker via en extern sida med separata inloggningsuppgifter än på posturalyoga.se. Om det står att det inte finns några resurser tillgängliga så är alla privata tider slut för tillfället.